+45 69 89 60 10 team@smiledesigns.dk

Black Friday

Book en gratis forundersøgelse og spar 5.000 kr. på Invisalign tandretningBrug den mørke vintertid på at give dig selv den bedste gave i år: et naturligt, blændende smil. Og lige nu kan du få vores helt eksklusive Black Friday rabat på 5.000 kr. Når du tilmelder dig en gratis forundersøgelse deltager du samtidig i vores store Black Friday konkurrence om at vinde en gratis behandling.
Kom ind til en gratis forundersøgelse og se, hvordan vores prisvindende Invisalign specialister kan hjælpe dig til et mere lige, naturligt og sundt smil.
Derudover får du som en del af din behandling tandblegning og en 3D scanning af dit tandsæt med i prisen (værdi 5.000 kr.)
Smiledesigns er Danmarks største klinik inden for usynlig tandretning med Invisalign, og vi er rated blandt top 1% af alle behandlere i verden, med den højeste rangering og status hos Invisalign.
 
*Rabatter kan ikke kombineres med andre rabatter eller indløses til kontanter. Konkurrencen løber frem til d. 30. november. Vinderen får direkte besked.

Gratis forundersøgelse


Hos Smiledesigns, er vores fornemste opgave og ambition, at få dit naturlige, smukke smil frem, da smilet er en vigtig faktor i vores liv. Alle behandlingsplaner bliver lavet med afsæt i dit unikke tandsæt, dit ansigt, og dine behov, så book en tid til en gratis forundersøgelse, så vi kan skabe det helt rigtige smil til dig.

  • Hidden