Smiledesigns er skandinaviens mest erfarne indenfor Invisalign

En erfaren og kompetent Invisalign behandler

Mere end 10 års erfaring, flere end 3.500 succesfulde behandligner, Diamond Apex ranking, prisvinder og blandt top 1% af verdens bedste Invisalign klinikker. Velkommen hos Smiledesigns - Skandinaviens mest erfarne Invisalign klinik.


Hvis du overvejer at få en Invisalign behandling, er det ikke ligegyldigt, hvor du vælger at få foretaget din tandregulering. For at kunne udbyde Invisalign behandlinger, skal man være certificeret via en uddannelse, som Invisalign gennemfører. Smiledesigns er i Invisalign regi certificeret som “Diamond Provider”, samt “Preferred Partner”, og til dato har vi hjulpet over 3500 kunder med at få deres drømmesmil.


Smiledesigns udfører kosmetisk tandregulering med Invisalign, da vi mener, at Invisalign – udført af de rette hænder – kan lave smil af allerhøjeste kvalitet. Det kræver kompetence, professionalisme, og erfaring for at kunne skabe de bedste resultater med Invisalign.


Man kan sammenligne det med en frisørsaks; det er ikke saksen, der skaber resultatet af din frisure – det er frisøren. Det samme er gældende for en Invisalign tandregulering.


Det er ikke Invisalign, der skaber dit resultat men derimod Smiledesigns.

Invisalign er vores redskab til at skabe flotte og naturlige smil, og resultatet afhænger udelukkende af de behandlere, der står bag. Vores unikke tilgang til tandregulering har placeret Smiledesigns som de førende indenfor Invisalign behandlinger i Skandinavien, og vi er også stolte over at være den hurtigst voksende Invisalign-behandler i Nordeuropa.En unik og kvalitetssikret metode

På baggrund af mange års erfaring og intensivt arbejde med tandregulering, har Smiledesigns udviklet en unik proces og tilgang til tandregulering.


Vores tilgang til tandregulering bygger på en høj faglig erfaring, integritet, og passion for at lave smil af allerhøjeste kvalitet. Derudover er det også vores ypperste mission at skabe naturlige og flotte smil, som passer til den enkelte person. Gennem grundige analyser af dine tænder, samt dine ønsker og behov, skræddersyer vi en unik behandlingsplan, som er lavet til netop dig. Hos Smiledesigns tror vi på, at alle kunder er unikke, og derfor tager vi os god tid til at lytte til dine drømme og behov, og derudfra vurdere, hvordan vi bedst kan realisere det med Invisalign.


Når vi skræddersyer vores kunders behandlingsplan, bliver disse altid kvalitetssikret af Dr. Raman Aulakh, som er én af verdens førende Invisalign eksperter. Smiledesigns har, helt eksklusivt, indgået et samarbejde med Dr. Raman Aulakh, og med Dr. Raman Aulakh som Clinical Advisor i Smiledesigns, kan vores kunder være sikre på, at vi altid leverer smil af top-kvalitet.

Hvorfor vælge en tandregulering hos Smiledesigns?

Hos Smiledesigns går vi aldrig på kompromis med den kvalitet, vi leverer, og de resultater, vi skaber for vores kunder.


Hvis du overvejer at få rettet dine tænder med Invisalign, råder vi dig derfor til at vælge en udbyder, der løbende udfører et højt antal behandlinger. Hos Smiledesigns kan du føle dig tryg ved at din behandling altid udføres af et fagligt uddannet og rutineret team, så du opnår det bedst mulige resultat. Med en Invisalign tandregulering hos Smiledesigns vil du være sikret den bedste kvalitet af din tandretning og dermed dit smil. – Og vi slipper dig ikke før vi alle er fuldt tilfredse med resultatet. Hvis du vil vide mere om vores erfarne og dygtige team af Smiledesignere, kan du møde dem alle her.