Velkommen til Smiledesigns – en klinik og behandling like no other

En signaturklinik ud over det sædvanlige.

Smiledesigns ønsker at skabe det bedste resultat og smil for vores kunder – og det samme gælder vores signaturklinik i København. Med en signaturklinik, der er tegnet og designet af Henning Larsen Architects, ønsker Smiledesigns at skabe den bedste klinikoplevelse, der findes. Når du træder ind i vores Smiledesigns signaturklinik i København, vil du opleve, at vores sans for kvalitet, æstetik og kræsen for detaljen i vores behandlinger, også kommer til udtryk i klinikken, hvor du vil mærke vores helt særlige Smiledesigns univers. Et besøg hos Smiledesigns skal derfor føles som en oplevelse ud over det sædvanlige, der får dig til at smile indeni – og udenpå.Velkommen til Smiledesigns – en klinik og behandling like no other.

— Hvor klichéfyldt det end måtte lyde, så smiler jeg langt mere nu, end jeg gjorde med mit “gamle smil”. Af denne grund er det også uden tvivl den bedste investering, jeg nogensinde har gjort mig.
Ida Holm
At få rettet mine tænder har ændret en stor del af mit liv, da jeg elsker at smile og grine – og nu UDEN at skjule mit smil med hænderne
Katja Melchior
Smiledesigns har været så professionelle hele vejen igennem, intet andet sted ville jeg få rettet mine tænder. Jeg valgte Smiledesigns på baggrund af en anbefaling fra en veninde, hvilket er det bedste, jeg har gjort. De har været top professionelle, og har givet mig det flotteste smil.
Sally Emini

Vores Smiledesigns team i Danmark

Vi har håndplukket et fantastisk team af Smiledesignere, som alle har en stærk tandfaglig baggrund, men som også deler vores passion om at skabe de skønneste smil og bedste resultater, der findes. Se vores fantastiske team – og måske din kommende Smiledesigner – lige her:

Claus- Ansvarshavende tandlæge, Head of advanced Orthodontic treatment
Anne- Medejer og Tandlæge
Mette- COO
Masih- CFO
Fiona- Head of communications
Sanne- Klinikassistent og Finansiel Coordinator
Josephine- Clinical Specialist Manager
Cecilie- Clinical Specialist
Angelica- Clinical Specialist
Hasse- Medejer og Tandlæge
Bryndis- Kliniskassistent og floor manager
Suzi- Clinical Specialist
Thang- Invisalign Treatment Coordinator
Kimmie- Invisalign Treatment Coordinator
Hanna- Clinical Specialist
Madina- Invisalign Treatment Coordinator
Raman- Specialtandlæge i ortodonti
Nora- Invisalign Treatment Coordinator
Emma- Invisalign Treatment Coordinator
Isabella- Receptionist og Social Media
Melissa- Invisalign Treatment Coordinator
Dina- Receptionist