Real Smiles, Done Right

Smilet er én af de vigtigste faktorer i dit liv – For os, handler det ikke kun om tandregulering

Hos Smiledesigns laver vi ikke bare tandregulering – vores mission er at skabe lysten til at smile.

Vi har etableret Smiledesigns for at designe naturlige, smukke smil udført på den helt rigtige måde. Vores unikke og revolutionerende tilgang til tandretning har placeret Smiledesigns blandt de førende udbydere inden for kosmetisk tandregulering i Europa. Når du vælger en behandling hos Smiledesigns, er du derfor sikret uovertruffen service, høj kvalitet og et top-professionelt resultat. Sammen med et håndplukket team af Smiledesignere, vil din behandling være i trygge hænder fra start til slut.

Er du egnet til tandretning med Invisalign? Tag testen

En professionel og kvalitetssikret behandling hos Smiledesigns

Smiledesigns sætter høje kvalitetskrav- og standarder til alle vores behandlinger. Vi har derfor indgået et fast samarbejde med Dr. Raman Aulakh, som er én af verdens mest anerkendte eksperter inden for tandregulering.


Dr. Raman Aulakh har 15 års erfaring med Invisalign, er forfatter til Invisalign Masterclass, og i øvrigt én af Invisaligns foretrukne foredragsholdere verden over. Som Clinical Advisor hos Smiledesigns, rådgiver, gennemgår, og kvalitetssikrer Dr. Raman Aulakh behandlingsplanerne. Dr. Raman Aulakh er især kendt for ikke kun at tage udgangspunkt i dine tænder, men også i dit ansigt. Denne kombination giver dig et nyt smil med en smuk harmoni.


Smiledesigns har også, i samarbejde med Dr. Raman Aulakh, udviklet et akademi, hvor alle vores Smiledesignere bliver uddannet. Hvis du vælger en Invisalign behandling hos Smiledesigns, kan du derfor stole på, at din behandling er af top kvalitet og professionelt udført.

Reception

Få en gratis Invisalign forundersøgelse

Alle behandlingsplaner bliver lavet med afsæt i dit unikke tandsæt, dit ansigt, og dine behov, så book en tid til en gratis forundersøgelse, så vi kan skabe det helt rigtige smil til dig.

Følg med — Se vores kunde stories - og mød vores glade og nu meget mere smilende kunder.