Invisalign — Tandregulering med den verdenskendte Invisalign tandbøjle


Der kan være mange grunde til at overveje en kosmetisk tandregulering. Måske du føler dig hæmmet af et par skæve tænder, eller måske du overvejer at få reguleret et mellemrum mellem dine tænder. Hos Smiledesigns kan du få det smil, du drømmer om, med en kosmetisk tandregulering.

Mere end 4000 behandlinger
Smiledesigns er et team af certificerede specialister i tandretning, som udelukkende arbejder med at skabe naturlige, flotte smil af allerhøjeste kvalitet med Invisalign.

Tandretning med næsten usynlig bøjle - Kosmetisk tandregulering er meget mere end togskinner og ganebøjle

Kosmetisk tandregulering er meget mere end togskinner og ganebøjle. Nutidens teknologi har gjort det muligt at rette tænder med næsten usynlige og aftagelige bøjler. Hos Smiledesigns kan du få et flot smil uden at nogen bemærker det, og med minimale forstyrrelser i din hverdag.

Er du egnet til tandretning med Invisalign? Tag testen

Smiledesigns er specialiseret i at skabe flotte og naturlige smil med Invisalign

Invisalign – mere end en bøjle Invisalign er en banebrydende tandreguleringsmetode, som retter dine tænder ved hjælp af en række næsten usynlige og aftagelige bøjler.Der er mange fordele ved at vælge en Invisalign behandling frem for faste bøjler, så hvis du drømmer om at få en tandregulering uden at skabe store forstyrrelser i din hverdag, er Invisalign den perfekte løsning.

Priser på Invisalign behandling hos Smiledesigns

Prisen for Invisalign kommer an på dit tandsæt og kompleksiteten af din behandling. Hos Smiledesigns sætter vi en ære i at gøre drømmesmilet let og tilgængeligt for alle. Derfor tilbyder vi fleksible betaling for Invisalign behandlinger. Sammen finder vi en pris og betaling, der passer til dig, dine behov og din økonomi

Stories — Se vores kunde stories - og mød vores glade og smilende kunder