Kom ind til en gratis forundersøgelse

Book en gratis forundersøgelse allerede i dag

Når du overvejer en tandregulering med Invisalign hos Smiledesigns, starter vi altid med en grundig forundersøgelse. Intet tandsæt er ens, og hos Smiledesigns er det vores fornemste opgave at skræddersy den helt rigtige behandling til dig og dit smil. Helt unikt tilbyder vi derfor en gratis og uforpligtende forundersøgelse, så vi kan få mulighed for at guide dig igennem potentielle muligheder med afsæt i dit tandsæt, ønsker, og behov.


I vores forundersøgelsesforløb vil vi i fællesskab afklare, om en Invisalign behandling er det helt rigtige for dig, samt hvordan vi kan skabe det bedst mulige resultat for dig og dine tænder.

En behandlingsplan i 3D

Hvis Invisalign er det rette for dig, vil vores kompetente team af Smiledesignere scanne dine tænder, og derudfra lave en konkret og detaljeret behandlingsplan til dig ved hjælp af vores virtuelle 3D-system, ClinCheck®. Systemet viser via en 3D-model den udvikling, dine tænder kommer til at gennemgå i behandlingen.

Scanningen er, som resten af forundersøgelsen, fuldstændig gratis og du forpligter dig ikke til et forløb ved at få den foretaget. Book en gratis forundersøgelse hos én af vores Smiledesignere ved at udfylde nedenstående formular, og vi vil kontakte dig for et møde med vores Smiledesigns team snarest muligt.