Hall of smiles - vores smilegalleri

It’s all about the smile!

Smiledesigns lever og ånder for at bringe smilet frem hos vores kunder. For os er det vigtig at sætte kunden i centrum, så det bliver en positiv oplevelse at være kunde hos Smiledesigns, og når vores kunder smiler, ved vi, at vi har gjort et godt stykke arbejde! Tag et kig i vores Hall of Smiles, hvor du kan se nogle af vores (mange) flotte Smiledesigns-kunder, samt følge med backstage i vores hverdag her hos Smiledesigns.

At få rettet mine tænder har ændret en stor del af mit liv, da jeg elsker at smile og grine – og nu UDEN at skjule mit smil med hænderne
Katja Melchior
Smiledesigns har været så professionelle hele vejen igennem, intet andet sted ville jeg få rettet mine tænder. Jeg valgte Smiledesigns på baggrund af en anbefaling fra en veninde, hvilket er det bedste, jeg har gjort. De har været top professionelle, og har givet mig det flotteste smil.
Sally Emini
Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte, for I er simpelthen så hamrende søde og dygtige. Jeg har, fra dag ét, følt mig så mødt og holdt i hånden af Mette og Cecilie. Jeres imødekommenhed, som allerede starter i receptionen, er helt fantastisk. I er super gode og fortjener en krammer allesammen!
Sandie Taulo Essemann
— Hvor klichéfyldt det end måtte lyde, så smiler jeg langt mere nu, end jeg gjorde med mit “gamle smil”. Af denne grund er det også uden tvivl den bedste investering, jeg nogensinde har gjort mig.
Ida Holm

Se et udpluk af vores smukke Smiledesigns

os Smiledesigns har vi verdens bedste – og mest smilende – kunder. Og det synes vi, der selvfølgelig fortjener at blive vist frem! Vi har samlet nogle af vores Smiledesigns kunder, så du kan se, hvilke resultater, en Invisalign behandling hos Smiledesigns har givet vores kunder.

Sophie-
Signe-
Desiree-
Mathias-
Emilie-
Dawdafa-
Josephine-
Katrine-
Signe-
Michelle-
Mille-
Frederik-