Hvad er prisen — for tandretning med Invisalign?

Hos Smiledesigns kan du få tandregulering med Invisalign til en pris, der passer dig.

Vi tilbyder fleksible betalingsvilkår, der kan skræddersyes til dine ønsker, behov og budget. Sammen kan vi finde den rette betalingsløsning for dig, hvad enten det er en afdragsordning eller en éngangsbetaling. For alle fortjener et flot smil.

Lad os hjælpe dig — Med at finde ud af om en tandretning med Invisalign er noget for dig

Der er ikke en fast pris for tandregulering med Invisalign hos Smiledesigns. Intet tandsæt er ens, og afhængigt af den konkrete behandling kan prisen være meget varierende. Smiledesigns laver Invisalign tandretning fra 19.500 DKK. Prisen for dig vil afhænge af dit tandsæt samt kompleksiteten og varigheden af dit behandlingsforløb. 


Når du kommer til en gratis forundersøgelse laver vi en 3D scanning af dit tandsæt, så du præcist kan se resultatet af tandreguleringen. Med udgangspunkt i scanningen og vores dialog udvikler vi en behandlingsplan til netop dig og dit tandsæt.

Det er med udgangspunkt i denne unikke behandlingsplan, at vi kan give dig en endelig pris på din behandling.

Altid høj kvalitet til fleksible betalingsvilkår

Hos Smiledesigns går vi aldrig på kompromis med resultatet, og vi ser det som vores fornemmeste opgave, at alle kunder får det smil, de drømmer om. Derfor har vi også gjort det muligt at betale med rente- og gebyrfri afdrag. Book en gratis forundersøgelse og lad os fortælle mere om mulighederne for finansiering af din behandling hos Smiledesigns.

Husk at du har mulighed for at få tilskud fra “Sygeforsikringen Danmark” på op til 5.000 kr.

Følg med — Se vores kunde stories - og mød vores glade og nu meget mere smilende kunder.