+45 69 89 60 10 team@smiledesigns.dk

Bliv Smileambassadør og
få 15.000 i rabat på
din behandling.

Smileambassadør

Smileambassadør hos Smiledesigns


Vores Smileambassadører er vigtige repræsentanter for de store glæder, der er ved at få sit drømmesmil. Som Smileambassadør hos Smiledesigns er du med til at give dine venner og bekendte mulighed for at få deres drømmesmil, ved at anbefale dem til en gratis forundersøgelse.

Dette vil udløse fantastiske fordele for både dig og dine venner.

Optjen point til en værdi á 15.000,-:


Som Smileambassadør kan du optjene point på flere niveauer. Disse point kan veksles til rabat på din behandling.

Hver gang du giver en reference, udløser det point, som straks sættes ind på din ”smileambassadør-konto”. Du optjener flere point jo længere dine venner kommer i processen.

Du kan optjene point til en værdi á 15.000kr., som du frit kan bruge som rabat på din egen behandling.

invisalign usynlige skinner
Frederik Larsen invisalign

Sådan bliver du Smileambassadør


Hvis du kunne tænke dig at blive Smileambassadør, skal du blot komme ind på klinikken og tale med Helena som er ansvarlig for hele vores Smileambassadør-familie.

Når du bliver Smileambassadør vil du modtage Smilecards, som er et rabatkort du skal give til din ven.

Hver gang du udleverer et Smilecard, skal du sende en mail med navn, telefonnummer og mail-adresse på din kontakt, og så er du allerede i gang med at optjene point. Med et Smilecard vil din ven også modtage 2.500 kr i rabat på sin behandling.

Smiledesigns sørger for at oprette din unikke Smileambassadør konto, og vi registrerer alle dine point automatisk hvis proceduren bliver fulgt.

Gratis forundersøgelse


Hos Smiledesigns, er vores fornemste opgave og ambition, at få dit naturlige, smukke smil frem, da smilet er en vigtig faktor i vores liv. Alle behandlingsplaner bliver lavet med afsæt i dit unikke tandsæt, dit ansigt, og dine behov, så book en tid til en gratis forundersøgelse, så vi kan skabe det helt rigtige smil til dig.

  • Hidden