+45 69 89 60 10 team@smiledesigns.dk

Bliv Smileambassadør og
få 15.000 i rabat på
din behandling.

Smileambassadør

Smileambassadør hos Smiledesigns


Vores Smileambassadører er vigtige repræsentanter for de store glæder, der er ved at få sit drømmesmil. Som Smileambassadør hos Smiledesigns er du med til at give dine venner og bekendte mulighed for at få deres drømmesmil, ved at anbefale dem til en gratis forundersøgelse.

Dette vil udløse fantastiske fordele for både dig og dine venner.

Optjen point til en værdi á 15.000,-:


Som Smileambassadør kan du optjene point på flere niveauer. Disse point kan veksles enten til rabat på din behandling eller til en drømmeoplevelse.

Point kan indløses ”Når som helst og hvor som helst”; med andre ord – du kan frit vælge, hvornår du vil bruge dine point, og hvad du vil bruge dem på. Hver gang du giver en reference, udløser det point, som straks sættes ind på din ”smileambassadør-konto”. Du optjener flere point jo længere dine venner kommer i processen.

Du kan optjene point til en værdi á 15.000kr., som du frit kan bruge enten på din egen behandling eller på andre ting, du går og drømmer om.

Gratis forundersøgelse


Hos Smiledesigns, er vores fornemste opgave og ambition, at få dit naturlige, smukke smil frem, da smilet er en vigtig faktor i vores liv. Alle behandlingsplaner bliver lavet med afsæt i dit unikke tandsæt, dit ansigt, og dine behov, så book en tid til en gratis forundersøgelse, så vi kan skabe det helt rigtige smil til dig.