En tandregulering med næsten usynlig bøjle

En tandregulering med næsten usynlig bøjle

Når man hører ordet “tandregulering”, ledes tankerne oftest hen på tandbøjler, som togskinner, ganebøjle, og natbøjle. Mange danskere har endda haft egne erfaringer med tandbøjler som disse i deres ungdom, men få ved, at mulighederne inden for tandregulering har udviklet sig markant henover det sidste årti.


Der er sket en teknologisk udvikling inden for tandretning, hvor det nu er blevet muligt, med avancerede og innovative løsninger, at rette tænder på en mere diskret og skånsom måde end tidligere.


Selvom mange kan have et ønske om at få rettet deres tænder, føler nogle sig tilbageholdt af de barrierer, der kan forekomme ved eksempelvis faste bøjler. Denne barriere ønsker Smiledesigns at nedbryde ved at tilbyde en unik tandreguleringsmetode, hvor du både kan få flotte tænder, uden at gå på kompromis med resultatet og din livsstil.

Fleksibel tandregulering med Invisalign

Hos Smiledesigns har vi valgt at udføre kosmetisk tandregulering med Invisalign, da vi mener, at Invisalign – i de rette, professionelle hænder – kan lave smil af allerhøjeste kvalitet.


Invisalign er en tandreguleringsmetode, som retter dine tænder ved hjælp af en række gennemsigtige og aftagelige bøjler, der speciallaves til netop dine tænder. Sammenlignet med andre tandreguleringsmetoder, er Invisalign en skånsom og diskret tandretning, som tilmed giver dig fleksibilitet og minimale gener i hverdagen, da skinnerne kan tages ud efter behov.


De usynlige bøjler betyder også, at du får en tandregulering, som de færreste vil bemærke. Invisalign er derfor den perfekte metode til dem, der ønsker en tandregulering af høj kvalitet – men det er ikke ligegyldigt, hvor du vælger at få foretaget din Invisalign behandling. Man kan sammenligne det med en frisørsaks; det er ikke saksen, der skaber resultatet af din frisure – det er frisøren.

Det samme er gældende for en Invisalign tandregulering.

En top-professionel tandregulering hos Smiledesigns

Smiledesigns adskiller sig fra andre udbydere af Invisalign ved at vi har udviklet vores helt egen, unikke metode til tandregulering med Invisalign. Med en Invisalign behandling hos Smiledesigns, får du et dedikeret og fagligt tungt team af Smiledesignere, som udover en tandfaglig baggrund, er uddannet og specialiseret i tandregulering med Invisalign.


På baggrund af vores grundige forundersøgelsesprocess, udvikler vi et individuelt behandlingsforløb til dig, der tager afsæt i dine tænder, og det, du gerne vil opnå. Denne kvalitetssikrede metode har placeret Smiledesigns blandt de førende inden for kosmetisk tandregulering i Danmark, og vi har allerede hjulpet mange danskere med at få det smil, de længe har drømt om.