Usynlig tandregulering - Skandinaviens største Invisalign klinik

Happy Smile, Happy BirthdaySpar 5.000 kr. på Invisalign tandretning og deltag i konkurrencen
Hide icon

Usynlig tandretning

med aftagelige Invisalign aligners

Medal icon

Størst erfaring med Invisalign

Prisvindende klinik rated som top 1% i verden

Needle icon

3D scanning & skræddersyet behandlingsplan

som passer til netop dine behov

Handshake icon

Gratis Invisaling forundersøgelse

Vi tilbyder altid en gratis forundersøgelse

Er du egnet til tandretning med Invisalign? Tag testen

Få en gratis Invisalign forundersøgelse

Alle behandlingsplaner bliver lavet med afsæt i dit unikke tandsæt, dit ansigt, og dine behov. Book en tid til en gratis forundersøgelse, så vi kan skabe det helt rigtige smil til dig.

At få rettet mine tænder har ændret en stor del af mit liv, da jeg elsker at smile og grine – og nu UDEN at skjule mit smil med hænderne
Katja Melchior
Smiledesigns har været så professionelle hele vejen igennem, intet andet sted ville jeg få rettet mine tænder. Jeg valgte Smiledesigns på baggrund af en anbefaling fra en veninde, hvilket er det bedste, jeg har gjort. De har været top professionelle, og har givet mig det flotteste smil.
Sally Emini
— Hvor klichéfyldt det end måtte lyde, så smiler jeg langt mere nu, end jeg gjorde med mit “gamle smil”. Af denne grund er det også uden tvivl den bedste investering, jeg nogensinde har gjort mig.
Ida Holm

Fleksibel betaling — Mulighed for gebyr & rentefri afbetaling

Hos Smiledesigns skal prisen ikke afholde dig fra at få dit drømmesmil. Derfor tilbyder vi betaling, der passer til lige netop dig og din økonomi. Du kan vælge at betale den samlede pris på en gang eller afdrage i rater. Kom ind til en gratis forundersøgelse, og lad os vejlede dig om dine muligheder.

Stories — Se vores kunde stories - og mød vores glade og smilende kunder

Hos Smiledesigns har vi verdens bedste – og mest smilende – kunder. Og det synes vi, der selvfølgelig fortjener at blive vist frem! Vi har samlet nogle af vores Smiledesigns kunder, så du kan se, hvilke resultater, en Invisalign behandling hos Smiledesigns har givet vores kunder.

Følg med — Se vores kunde stories - og mød vores glade og nu meget mere smilende kunder.